SAMARBETA MED BOBBY

Han är förmodligen Sveriges mest kända och eftertraktade frisör, med kunder som Ingrosso, Tiesto, Danny och Molly Sandén vet han vad som behövs för att skapa det perfekta håret.

PRODUKTEN

Bobbys Superhair är utvecklad genom ett unikt samarbete mellan den framgångsrike frisören Bobby Oduncu och Better You. Bobby har arbetat som frisör i över 20 år och har under den tiden samlat ihop en gedigen kunskapsbas kring vad håret behöver för att må bra. 

Produkten innehåller noga utvalda substanser för att stärka hår, hud & naglar. Bobbys Superhair innehåller bland annat Biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår!
Vad?
Driv trafik som genererar köp
Målet med kampanjen är att generera försäljning genom att skapa bra content och ge dina följare en rabattkod på 30%.
Hur?
Använd sociala medier
Företaget vill att man lägger upp ett inlägg samt flera stories med swipe up. Länka till Bit.ly/BobbySuper i stories och bio.
Publiceringsdatum
Söndag den 8 Juli

INSTRUKTIONER

  • Se bild exempel nedan för inspiration, du får självklart sätta din personliga prägel på det. Det viktiga är att håret syns och ser bra ut!
  • Se också till att produkten syns väl på bilden du lägger upp.
  • Lägg även upp stories med "swipe up" som länkar till produkten.
  • Länken måste även användas i din bio tills kampanjen är avslutad.
  • Dina följare får 30% rabatt med rabattkoden SOMMAR30
  • Länken till "swipe up" och din bio är: Bit.ly/BobbySuper
  • OBS ni måste använda länken ovan!

Exempel på caption:

  • SOMMAR-ERBJUDANDE🌸 i samarbete med @bobbyoduncu & Bobbys Superhair! Vitaminer för hår, hud och naglar. Fantastisk feedback från alla användare som upplever friskare hår, starkare naglar och finare hy. Nu får du 30% på Bobbys Superhair med koden: SOMMAR30 😍 Passa på att fylla på ett lager där hemma! @betteryousverige #bobbysupershair #betteryousverige

  • Nu har jag äntligen fått chansen att testa Bobbys Super Hair. Produkten har gjort sig känd bland många stora profiler i Sverige. Bobby med sin 20år erfarenhet i branschen har utvecklat dessa kapslar som ger håret, huden och naglarna det näring de behöver. Använd rabattkoden SOMMAR30 och testa du med. 

Exempel på bilder:

Viktig information

Ersättning

Betalt enligt din Gramlux profil

Övrigt

  • Det är viktigt att du tar en skärmdump på statistiken från storyn i god tid innan den försvinner. Vad företaget vill se är antalet swipe och hur många som sett storyn. 

Obligatoriska mentions & hashtags i text

@bobbyoduncu, @betteryousverige, #bobbysupershair & #betteryousverige

Obligatoriska taggar i bild

@bobbyoduncu

Passar det dig?

Ansök till samarbetet idag!

Ansökan