REFUNDER.SE

Samarbeta med Sveriges största cash-back site.

JOBBA SOM AMBASSADÖR

Refunder.se är Sveriges största cash back företag som har över en halv miljon användare. Refunder.se är din startsida för all nätshopping. Genom att utgå från Refunder.se när du ska handla på nätet får du pengar tillbaka varje gång du genomför ett köp hos någon av de hundratals välkända butiker de samarbetar med.

Tack vare flera framgångsrika kampanjer tillsammans med bolaget har de nu förfrågat ett längre samarbete med 5 långsiktiga ambassadörer via Gramlux.
Vad?
Värva köpande medlemmar till Refunder
Som en ambassadör för Refunder ska du få dina följare att registrera sig på deras hemsida och handla via appen.
Hur?
Ambassadör för Refunder
Posta stories där du förklara vad Refunder är och hjälp dina följare att spara pengar. Detta ska du göra upprepade gånger under kampanjen, flera inlägg kommer även öka dina egna intäkter. Minimum antal stories är 3 per vecka.
När?
Kampanjen pågår först i 2 månader och sedan väljer vi tillsammans med Refunder ut de bästa influensers som får förlängt kontrakt och ett fast jobb som ambassadör.  

INSTRUKTIONER

BERÄTTA NÄR DU HANDLAT

Ambassadörskapet går helt enkelt ut på att du visar upp produkter som du har från olika företag som är kopplade till Refunder, som NA-KD, Nike, Zalando, Ellos, Bubbelroom, iDealOfSweden och många fler.

Kolla snabbt upp vilken rabatt de ger ut via tjänsten och berätta det för dina följare. I samband med detta ska du länka till din unika sida på Refunder där dina följare får presenter när de registrerar sig.

Personer du värvar får en trisslott när dem registrerat sig.
Refunder har som mål att 15% av medlemmarna som kommer in ska göra ett köp inom 10 dagar.
Därför är det viktigt att du pushar på köp och inte bara registreringar.
Medlemskapet är kostnadsfritt.

Berätta om Refunder Knappen som man kan installera på sina dator. När man har knappen installerat så säger datorn till när du är inne på en sida som är med hos Refunder och då behöver du bara aktivera din rabatt med en knapptryck, super smidigt.

Exempel på captions:

 • @refunder.se, har ni koll på vad det är??? Då ska jag förklara lite snabbt. Du får pengar tillbaka när du shoppar!?!?! 😻 Det är sant, dessutom kostar det ingenting och det är enkelt att registrera sig! Du handlar på 810 butiker, som tex @nellycom @bubbleroom, @na-kd, @ivyrevel och sen får du pengar tillbaka! Visst låter det bra för att vara sant? Registrera dig via länken i min bio och testa själva. Just nu får du också ett års gratis ID-skydd och 50kr insatta på ditt Refunder kontot om du gör ett köp inom 10 dagar efter registrering.

 • Varför har jag inte testat @refunder_se tidigare? Det är helt gratis att gå med och att använda den, inga dolda avgifter, ingenting. Du får en del av pengarna tillbaka på kontot som när du shoppar, hur fett är inte det? Just nu får du också ett års gratis ID-skydd och 50kr insatta på ditt Refunder kontot om du gör ett köp inom 10 dagar efter registrering. Du kan handla på över 850 butiker så som @nellycom, @asos, @adidas och många fler.

 • Dessa fina byxor har jag köpt hos Nelly via Refunder. Jag fick 4% återbäring på mitt köp.😁 Dom har hundratals välkända butiker. Det är gratis och hur enkelt som helst att bli medlem, det är så värt det!😉 Välj Refunder för en billigare shopping🛍 Just nu får du också ett års gratis ID-skydd och 50kr insatta på ditt Refunder kontot om du gör ett köp inom 10 dagar efter registrering.

Exempel Story:

Viktig information

Ersättning

Ersättning bestäms enligt följande.

50kr per värvad medlem + 5 000kr bonus till den profil med flest köpande medlemmar (OBS minimum 50 köpande medlemmar).

Exempel:
 • 100 medlemmar ger dig 5 000kr
 • 250 medlemmar ger dig 12 250kr
 • 500 medlemmar ger dig 25 000kr
 • 1 000 medlemmar ger dig 50 000kr
Medlemskapet är självklart helt gratis!
OBS!! Refunder har som mål att minst 15% av medlemmarna du värvar ska handla via tjänsten. Om dina köpande medlemmar är mindre än 10% kan Refunder avbryta samarbetet med dig (du får givetvis betalt för medlemmar du redan värvat).

Övrigt

Det är helt ok att värva personer med länken även utanför Instagram, om det är personer som har ett intresse av att handla via Refunder.se. För framtida samarbeten med Refunder är det viktigt att medlemmarna man värvar faktiskt handlar via tjänsten. Framtida samarbeten kan ge upp till 25 000kr per månad.

Fusk

 • Vi har koll på alla medlemmar som kommer in.
 • Vi ser all statistik och IP-adresser som medlemmarna registrerar sig ifrån
 • Det är viktigt att det inte kommer in ”skräp” registreringar, Refunder.se kan se det i statistiken och då blir man avstängd direkt
 • Observera att man bara får betalt för svenska medlemmar

Obligatoriska taggar i text

@refunder.se & #refunder

Obligatoriska taggar i bild

@refunder.se

Passar det dig?

Ansök till samarbetet idag!

Ansökan