SHPOCK

Köp och sälj i din närhet. Helt gratis.

Shpock funkar ungefär som en loppis – fast enklare. Det går snabbt att lägga upp något för försäljning: Ta en bild, skriv en annonsrubrik, en kort beskrivning och sätt pris. Sen ligger annonsen synlig för alla användare av appen. För att ge försäljningen lite extra skjuts kan du dela annonsen på Facebook, Twitter, via sms och mejl till vänner och folk du känner.


Har du hittat någonting fint som någon säljer på Shpock? Kul! I Shpock-appen kan du förhandla om pris och bestämma tid och plats att ses direkt i appen och så kan det fina fyndet bli ditt.

Vad?
Uppmuntra följare att lägga upp annonser på Shpock
Målet är främst att du ska inspirera dina följare att rensa ut hemma och få de att lägga upp annonser på Shpock. Du ska även skapa högkvalitativt content som Shpock kan använda på sin Instagram.
Hur?
Inlägg 
Kampanjen ska marknadsföras genom 1 Instagram inlägg och 2-3 stories. Du ska på ett enkelt sätt förklara hur smidigt det är att använda appen Shpock. 
När?
18 NOVEMBER
ALLA BILDER OCH STORIES SKA LÄGGAS UPP DEN 18 NOVEMBER MELLAN KL 09:00 - 13:00! (Krav från företaget)

INSTRUKTIONER


Du skapar ett konto på Shpock och lägger upp 8-15 av dina egna plagg till försäljning. Det tar bara några sekunder att skapa en annons. I din beskrivning använder du en personlig #. Skriv #dittnamnsäljer (exempel: #EmmaBsäljer) under beskrivningen.

Sedan marknadsför du ditt Shpock-konto på din Instagram och hänvisar dina följare att ladda ner appen för att kunna köpa plaggen av dig. Följarna hittar plaggen genom att söka på din # i appen. Du ska göra 1 inlägg på Instagram och 2-3 stories (stories har du fria händer).

Du ska trycka mycket på att det är så smidigt och enkelt att använda Shpock. Använd begreppet "Shpocka" i inlägget.EXEMPEL PÅ CAPTION

1. Jag kan tänka mig att ni alla där ute känner till den fantastiskt smidiga appen Shpock. Jag tycker att det är så skönt och enkelt att använda den. Helt plötsligt så har det blivit roligt för mig att rensa ut här hemma. Ladda ner appen och Shpocka du med, super enkelt och gratis.

2. Nu har jag rensat ut här hemma och många av mina plagg ligger ute på Shpock, följ länken i min bio för att komma till de. Vill du göra detsamma om jag, alltså rensa ut hemma, tjäna lite extra pengar och vara snäll mot miljön? Ladda då ner appen Shpock och ha kul. Shpocka = enkelt, smidigt och gratis.

3. Nu när hösten är här så har jag fyllt på med nya plagg i garderoben, men också rensat väldigt mycket. Jag har använt mig av den super smidiga appen Shpock till faktiskt både för att resan ut och för att fylla på med nytt. Det är verkligen så enkelt och smidigt. Det är även helt gratis, ladda ner och se själv.

BILDEXEMPEL:

EXEMPEL PÅ STORY:

Obligatoriska mentions och hashtags i bild och text

@ShpockSverige #shpock

Passar det dig?

Svara på förfrågan idag!

Svar på förfrågan

Ansök senast lördag 3 November kl 22:00